MASSAGES

Free your mind,

relax your body

4 SOORTEN MASSAGES

In de afgelopen 15 jaar heb ik mijn massages op diverse manieren verdiept: het begon met Sykegrep handgrepen tijdens de opleiding voor Oefentherapie Mensendieck. Later tijdens mijn stage op neurologie bij het AMC paste ik het ‘passief mobiliseren’ toe bij patiënten met verlammingen.

Gedurende mijn praktijk heb ik oa veel hot stones en triggerpoint therapie ingezet bij pijnklachten. Op de Seychellen leerde ik diverse nieuwe massagetechnieken en werken op 5-sterren niveau. De afgelopen 2 jaar heb ik me verdiept in aromatherapie en Reiki 1 & 2. Dit alles heeft geresulteerd in deze 4 vormen:

Medical Wellness massage
AromaTouch
Hotstone massage
Stress Release massage
Medical Wellness

De Medical Wellness Massage is een full body behandeling speciaal voor probleemregio’s en pijnklachten. Een combinatie van sportmassage, triggerpoint- en warmte therapie (Compressen en hotstones) maakt deze behandeling effectief én ontspannend.

AromaTouch

De AromaTouch techniek is een klinische benadering van de toepassing van dōTERRA etherische oliën. Op zowel het hoofd, de rug tot aan de voeten worden met zachte handgrepen 8 oliën aangebracht om het sympatische en parasympatische zenuwstelsel in evenwicht te brengen.

Stress Release massage

De Stress Release Massage is een actieve en passieve ontspannings-methode die ik ontwikkelde gedurende mijn 15 praktijkjaren. Door een combinatie van ademhalingsoefeningen, massage en handgrepen leer je opgebouwde spierspanning bewust los te laten. Dit is tevens een onderdeel van de ontspanningstherapie.

Hot stone massage

De Hot Stone Massage is een bron van weldaad. De warme stenen stimuleren nog meer de doorbloeding van de spieren en geven een extra diepe ontspanning, wat alleen warmte kan creëren. Ideaal bij pijnklachten en perfect voor een ultiem relaxmoment.

TIP:

Met een 3-rittenkaart betaal je 3 x 80

voor een massage van 60 minuten

TIME TO RELAX

5 REDENEN OM EEN MASSAGE TE BOEKEN

1 SPIERPIJN

Wanneer je je regelmatig laat masseren zul je opbouwende spierspanning sneller herkennen. Ook herstel je sneller van stijfheid en pijnklachten.


2 IMMUUNSYSTEEM

Massage geeft je immuunsysteem een boost. Doordat je ontspant activeer je gelukshormonen serotonine en dopamine die stress tegen gaan. Minder stress versterkt je immuunsysteem.


3 NACHTRUST

Massage stimuleert de Delta golven, de hersengolven, die verband hebben met de diepe slaapfase.


4 ANGST EN DEPRESSIE

Massage reduceert de aanmaak van het stresshormoon cortisol. Hierdoor word je vrolijker, verlaagt je bloeddruk en verminder je de kans op angsten en depressies.


5 ALERTHEID

Een korte massage kan er al voor zorgen dat je alerter wordt. Dit komt door het herstelmoment van een massage, vergelijkbaar met het opladen van een batterij. Je kunt er weer even tegen, je focus en concentratie is beter.

GEEF JOUW PROBLEEMREGIO AAN

4 DEELMASSAGES

Wanneer je specifieke klachten hebt kun je ook voor een deelmassage kiezen. Ik hoor graag hoe ik je kan helpen.

Rug
Nek-schouders-arm
Hoofd
Voeten
Rugmassage

Rugklachten, heupen of bekkenklachten? Vaak ontstaan deze door verkeerde of eenzijdige houdingen of overbelasting. Een rugmassage kan gecombineerd worden ter ondersteuning van medical yoga & pilates om rug-en buikspieren te versterken.

Hoofdmassage

Spanningshoofdpijn ontstaat vaak door een verkeerde of gespannen houding en/of stress. Een hoofdmassage kan veel verlichting geven om spieren te ontzien en ontspannen die je onbewust aanspant in je dagelijks leven.

Nekschoudermassage

Rsi-klachten of KANS (Klachten aan Nek-Schouders) zijn vaak verbonden met een gespannen houding, stress en overbelasting. Net als de rugmassage kan deze gecombineerd worden met een houdingsconsult en oefeningen uit oefentherapie, yoga & pilates.

Happy Feet massage

Voeten dragen ons een heel leven lang mee. Bij voetklachten kan ontspanning van de voetspieren, heupen en benen door massage een enorme verlichting geven. Ideaal ter ondersteuning van podotherapie.

Tussen het volhouden door,

mag je best even uitrusten