MUZIEK

Zangeres Rhodês

Singer-Songwriter

“Rhodês is mijn artiestennaam, het is tevens mijn 3e doopnaam. Vanaf mijn 18e schreef ik liederen. Uit verlegenheid had ik pas 20 jaar later de moed om ze uit te brengen. Na een mooie samenwerking met producer Ties van der Linden was de release van mijn album “FLOW” in oktober 2011. In de jaren daarna volgden diverse projecten waar ik mijn muziek, songs en video’s voor inzette: Stichting Project Speak Now en MasterPeace. In 2014 ben ik begonnen met het schrijven van meditatiemuziek. Dit is een proces waar ik tot op de dag van vandaag nog mee bezig ben.”

itunes

Spotify

YouTube

Yoga Magazine

Mooie review over mijn album Flow

“Licht en Levendige muziek door een yoga teacher met soul”

Sound Healing

Mijn nieuwe muziekstijl

“Tijdens mijn periode in de Seychellen kreeg ik de kans om mijn stem op een nieuwe manier in te zetten. Met het gebruik van akoestische instrumenten, waaronder de kalimba, gaf ik Sound Healings sessies. Ik creëerde nieuwe songs die ik momenteel tijdens retraites en mijn yoga & meditatielessen gebruik.”

Ik ben te boeken voor:

PRIVÉ&
GROEPS
LESSEN
COACHING
LEZINGEN
WORKSHOPS

Ik geef yoga, pilates en meditatie zowel in groepsverband (bij Centrum Heartful in Loenen) als in mijn yogastudio in Breukelen. Mijn lessen zijn gebaseerd op mijn 12-jarige ervaring als oefentherapeut Mensendieck.

Mijn “Leven vanuit het hart” lezingen en workshops geef ik op maat. Voor het bedrijfsleven werk ik o.a. ook samen met top coaches en collega’s vanuit ArboWaves.nl.

NEEM CONTACT OP!

Bel of mail. Of vul het contactformulier in.


Email

info@newwaves.nl


Mobiel

+31 6 23 82 25 82

Go with the flow, discover new streams

Follow your heart and remember your dreams

RHODÊS