YOGA en PILATES

YOGAWAVES

Yoga met een smile

YOGA betekent verbondenheid, eenheid en eenwording. Dat kan eenwording met jezelf zijn en met het universele. Je kunt yoga als een lichamelijke beoefening zien, een mentale bewustwording of een spirituele reis. Welk pad je ook bewandelt, het gaat om daar waar jij je goed bij voelt.

Ik heb gemerkt dat yoga en meditatie een levensweg is. Tijdens mijn borstkankerreis van 2017-2019 heb ik er in het bijzonder veel steun aan gehad. Elke keer opnieuw ontdek je nieuwe mogelijkheden, nieuwe gezichtspunten en blijf je leren en verdiepen. Het is een absolute verrijking van mijn leven waarbij ik steeds weer kan blijven groeien en kan leren dicht bij mezelf te blijven in een wereld die steeds meer versnelt en verandert.

yoga: in de knoop zitten en je toch gelukkig voelen.

Mijn yoga flow

Liefdevol bewegen

Als oefentherapeut-Mensendieck ben ik sinds 2005 gespecialiseerd in pilates, hatha Vinyasa en yin yoga-oefeningen in combinatie met de bewustwording van spierspanningsklachten. Tijdens mijn lessen geef ik hier extra aandacht aan en neem ik mijn deelnemers graag mee in hoe ze de oefeningen kunnen integreren in hun dagelijks leven.

Wat ik zelf belangrijk vind is het plezier in bewegen en het genieten van de beweeglijkheid van je lijf, ook als je weerstand en stijfheid tegenkomt. Hoe blijf je liefdevol bewegen en hoe blijf je liefdevol naar jezelf? En nog belangrijker: blijf (glim)lachen! Het leven is al serieus genoeg 😉

MOOIE NIEUWE YOGARUIMTE IN BREUKELEN

Groepslessen

Yin, Pilates & Vinyasa flow

Op 14 juni 2021 ben ik begonnen met het geven van Yin yoga in een eigen ruimte op Scheendijk 24-1, boven Watersportwinkel Van Heusden.

Deze les is een perfecte aanvulling wanneer je actieve sporten en cardiotraining beoefent of wanneer je een zittend beroep hebt. Juist door de langzame oefeningen, de aandacht voor een rustige ademhaling en het oprekken en verlengen van je spieren. Het is tevens ideaal bij rug-, schouder- en nekklachten.

De lessen duren 75 minuten.

LOSSE LES: €16

5-RITTENKAART: €75

10-RITTENKAART: €145

20-RITTENKAART: €280

YOGA LEERT JE LIEVER TE ZIJN VOOR JEZELF

VANUIT JE EIGEN WOONKAMER

(Online) Privélessen

Soft flow yoga & Pilates

Zowel in mijn oefentherapiepraktijk als tijdens mijn eigen herstel van o.a. operaties heb ik ervaren hoe goed de oefeningen uit de Hatha, yin yoga, pilates, mindfulness en meditatie inzetbaar zijn bij zowel medische klachten aan rug, arm, nekschouder en heupen als bij stress. Deze personal training is uitermate geschikt wanneer je graag yoga en pilates wilt beoefenen maar geen zin hebt in groepslessen. Daarnaast wil je persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt programma.

Ik kijk er naar uit je te begeleiden! Een eerste afspraak zal gericht zijn op een intake, screening en kennismaking en duurt 60 minuten. De lessen zijn 60 minuten. Het kan ook samen met familieleden voor de prijs van 1 (-:

Cathy Samé Lottin SUP Yoga NewWaves

Wil je een extra dimensie geven aan jouw pilates en yoga-practice en hou je van water? Dan is SUP yoga iets voor jou! Van mei t/m september ben ik op het water te vinden!

Met deze e-course ontvang je 7 video’s en 1 zoomles. Perfect voor beginners met yoga en ideaal als kennismaking met mijn lessen (= te combineren met de detox/juice challenge van HappyU = €149)

Met deze heerlijke detox-yoga challenge van 8 dagen krijg je 28 sapjes, 7 video’s en 1 zoomles. Bestel dit via de HappyU-Store in Breukelen.

CENTRUM HEARTFUL IN LOENEN AAN DE VECHT

Groepslessen

Soft flow yoga & Pilates

In zomer 2019 ben ik met heel veel plezier begonnen met het geven van groepslessen Pilates en soft flow Yoga in Centrum Heartful in Loenen aan de Vecht en Breukelen. Een fijne yogaschool met een ruime selectie aan yogalessen voor jong en oud, yoga workshops en speciale lessen.

Door de toegenomen focus op mijn eigen activiteiten ben ik sinds november 2021 nog verbonden als invalskracht. Ze hebben veel keus in yogavormen en diverse docenten. Mocht je kennis willen maken met diverse yogavormen dan is Centrum Heartful een absolute aanrader.

Mijn Yoga galery

YOGAWAVES

Persoonlijke benadering

YOGAWAVES

Medische expertise

YOGAWAVES

Rust en kwaliteit

PRIVÉYOGA

Liever aan huis

yogalessen volgen?

Dat kan!

BUITENYOGA

Bij mooi weer is yoga in de natuur het summum

VINYASA YOGA TRANCE DANCE

Bij mijn yogagoeroe Shiva Rea in Californië USA (2007)

Yoga en Pilates is voor mij een way of life om zowel te ontspannen als om er kracht uit te putten, zowel lichamelijk als mentaal. Het is mijn passie om dit te delen met anderen. In de loop der jaren heb ik yoga op diverse wijze beoefend.

Heb je al eens SUP yoga of SUP pilates gedaan?

Als je van yoga en van water houdt, is het echt een aanrader om eens met me mee te doen!

Lees hier verder over mijn SUP-lessen.

Zoek de rust wanneer het stormt in je hart.